RENT-A-LUBE

TD-SUPPORT © Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden

Home.
Wie zijn wij?.
Hoe werkt het?.
Voordelen.
Apparatuur.
Smeermiddelen.
Wij doen meer!.
Contact.
Home.Wie zijn wij?.Hoe werkt het?.Voordelen.Apparatuur.Smeermiddelen.Wij doen meer!.Contact.

Smeermiddelen:

 

Het is eigenlijk logisch: een goed smeersysteem met een slecht smeermiddel werkt niet en omgekeerd een slecht smeermiddel met een goed smeersysteem werkt evenmin!

 

Alleen als de apparatuur en het smeermiddel perfect op elkaar afgestemd zijn kan een juiste en vooral economische smering verkregen worden, niet teveel en niet te weinig.

Oppassen is het vooral geblazen met smeermiddelen met toevoegingen; indien deze smeermiddelen niet in speciaal daarvoor geschikte apparatuur gestopt wordt is de ellende niet te overzien!

Verstopte pompen, plunjers, leidingen en ook -en vooral- progressieve verdelers kunnen ernstig beschadigd raken met alle gevolgen van dien terwijl dat dus niet per definitie aan de apparatuur hoeft te liggen!

 

Werken met speciale smeermiddelen kan dus voordeel opleveren maar dan wel met de juiste (vaak duurdere) apparatuur.

Deze apparatuur heeft in de regel ook meer onderhoud nodig om correct te blijven werken (extra kosten!) en verstoppingen tegen te gaan.

Wij hebben jarenlange ervaring mat smeermiddelen met toevoegingen dus wij weten waar wij over praten; vraagt u bij twijfel gerust om ons advies.

 

Voor de meeste toepassingen voldoen goede smeermiddelen van gerenommeerde merken.