RENT-A-LUBE

TD-SUPPORT © Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden

Home.
Wie zijn wij?.
Hoe werkt het?.
Voordelen.
Apparatuur.
Smeermiddelen.
Wij doen meer!.
Contact.
Home.Wie zijn wij?.Hoe werkt het?.Voordelen.Apparatuur.Smeermiddelen.Wij doen meer!.Contact.

De apparatuur:

 

TD-SUPPORT is al jaren in de markt als merk-onafhankelijk leverancier van smeertechnische apparatuur; variërend van relatief eenvoudige smeernippel tot complete complexe automatische smeersystemen.

Deze werkwijze heeft in de loop der jaren zichzelf bewezen; wij zijn hierdoor in staat om bij diverse leveranciers en fabrikanten van smeerapparatuur de componenten  te selecteren welke het beste voor uw toepassing gebruikt kunnen worden.

Ook in het geval dat er geen standaard oplossing voorhanden is bedenken wij vaak zelf (of samen met u) een even creatieve als doelmatige oplossing!

 

Ons aanbod van apparatuur omvat de producten van vrijwel alle “grote” merken welke er in Europa te koop zijn alsmede een aantal speciale producten.

 

Omdat wij het “Rent-A-Lube” principe voor zowel olie- als vetsmering hanteren geven wij hierbij een zeer beknopt overzicht van de standaard mogelijkheden.

 

MOMENTEEL WERKEN WIJ AAN DEZE PAGINA; HIERONDER SLECHTS EEN KLEINE INDRUK

 

Grease Max Single-use en/of Perma smeerpatronen;

Leverbaar met een vaste werktijd na activatie van 1-, 3-, 6- en 12 maanden; vulling 125 ml met diverse standaard smeermiddelen; zowel olie als vet.

Omdat wij deze patronen ook in eigen huis kunnen vullen is gebruik van uw speciale smeermiddelen eveneens mogelijk!

Deze patronen worden na afloop van de werktijd, indien door ons verwisseld, op milieu-verantwoorde wijze afgevoerd.

Meer informatie: http://www.greasemax.com/

 

 

 

ALS Gaslubers:

leverbaar in 2 inhoudsmaten; 100 ml en 450 ml.

Het grote voordeel van deze lubricators is dat zij ten eerste instelbaar zijn tot maar liefst 18 maanden werktijd en dat deze smeerptronen gerecycled kunnen worden. Wij kunnen deze lubricators na grondige inspectie en reiniging en na het monteren van een nieuw activeringspatroon opnieuw vullen met de meest gangbare smeermiddelen; eventueel dus ook de uwe!

Tevens zijn deze lubricators middels een contact op de besturing aan de machine te koppelen zodat er alleen druk opgebouwd wordt als de machine in bedrijf is.

Ook kunnen deze patronen op verzoek uitgevoerd worden met een laagnivo melder!

Geschikt voor zowel olie als vet.

Voor meer informatie: www.als-info.com

 

Simalube smeerpatronen:

De Simalube smeerpatronen werken met een gas-cel welke instelbaar is voor een looptijd tussen 1- en 12 maanden. Het grote voordeel van de Siamlube smeerpatronen is dat zij relatief eenvoudig na-gevuld kunnen worden.

Simalube smeerpatronen zijn leverbaar met een inhoud van  15-, 30-, 60-, 125- en 250 ml, met diverse standaard smeermiddelen, maar ook leeg om zelf te vullen.

Ook deze patronen zijn geschikt voor zowel olie als vet.

Voor meer informatie: http://www.simatec.com/

 

                                                              volgende pagina :